Sankeren

Matopplevelse uten like

Sankeren Jostein inviterer deg , gjerne med flere, på en uforglemmelig natur- og matopplevelse på øya.

Tusen takk for en utrolig service de dagene vi var hos dere, servering av masse god mat og ikke minst for en fantastisk havfisketur. Et utrolig vertsskap.
Bjørg
Facebook anmeldelse
Trenger ikke å si mere enn at jeg har vært der tre hele helger, og skal ut igjen snart.
Henning
FACEBOOK ANMELDELSE

Sankeren

Naturlig og kortreist mat

Høsten 2017 begynte Jostein Husa å utvikle konseptet «Sankeren».  Ideén bak er å skape natur- og matopplevelser for tilreisende til Fedje. Målet er å høste råvarer fra naturmiljøet på øya, for så å tilberede velsmakende måltider. Gjerne tilberedt ute i naturen på et bål eller en grill.
 

Sankeren satser på naturlig og kortreist mat.  Fisk er den viktigste ingrediensen i måltidene som blir laget. Sankeren ivrer for å bruke mer tang og tare i matlagingen. Sopp og bær blir og brukt i høstsesong.

Det er en variert meny Sankeren kan tilby, alt fra fiskesuppe til sushi.

Jostein er kjent som en dreven kokk og sjømann, og med stor innsikt og erfaring deler han kunnskap og gode tips med sine gjester.

Konseptet Sankeren tilpasser sine opplegg i tråd med gruppen/gjestene sine ønsker, så langt det er mulig.  Vi tilbyr opplegg for dagsturister,  «blåtur», privatpersoner, skoler,  lag- og foreninger, familier, etc. Alle som vil være med på tur er velkommen! 

Sankeren

Matopplevelse

Gjennom hele sommeren vil  Sankeren tilby en flott natur- og matopplevelse ved det flotte området rundt Hellesøy fyr.  Sommerlunsjen består av  tre smakefulle retter: Fiskesuppe, fisk i pitabrød og grillet fisk.

bestilling av sommerlunsj, gå inn HER.

Sankeren tar og i mot bestillinger fra større lag og grupper. Dette må avtales spesifikt. Her kan Sankeren tilby en utvidet meny.

Sankeren

Kurs

Sankeren tilbyr kurs innenfor sanking av råvarer og tilberedning. Det blir og tilbudt kurs og undervisningsopplegg for skoler. Kommende kurs, sjekk kalender i høyre kolonnene.

kurs

Kurs

Kurs kan bestilles på mail

Kontakt

Sankeren

post@sankeren.no
 
970 81 677