Overnatting

Sov med sjøluften rett utenfor. På Fedje er det mange overnattingsmuligheter. 

Landsbykafeen

Landsbykafeen leier ut tre forskjellige soverom som ligger i andre etasjen i huset, her er det felles dusj og bad til gjestene.

Det er sentralt til alt som skjer på Fedje, under minutts avstander til landhandelen, matkroken, resturanter og fergen. Landsbykafeen har en koselig kafe i underetasjen. 

Fab nr. 8

Overnatting utenom det vanlige. På Fab. nr 8 er det mulig å leie en rekke med forskjellige rom og leiligheter. Den gamle tinnfabrikken som og før det var en sardinfabrikk, har nå blitt oppgradert med moderne leiligheter, pub og café.

Fedje Fiske og Bo

Fedje Fiske og Bo tilbyr en rekke attraksjoner samt overnatting. Huset har 5 disponible soverom(15 senger), to bad, to stuer, moderne kjøkken, parabol-TV og trådløst internett. Det er og mulig å leie naust med jacuzzi til ulike anledninger.

Fedje Havstover

Nærmere havet kommer du ikke. Fedje Havstover tilbyr hytter rett med sjøen, drikk kaffen din tidlig på morgenen på den flotte terrassen ut mot havet. Her er det mulig å leie flere hytter rett ved siden av hverandre. 

Vesthav Utleige

Koselig hytte rundt flotte omgivelser. Hytten ligger helt i sjøkanten i nærheten av det meste. Gjestehuset ligger lunt og skjermet i sjøkanten, og har gode solforhold.