mat

Ingenting slår en god middag på Fedje. 

Koselig sted med hyggelig, uformell atmosfære. Enkel meny som har fokus på god smak og et godt måltid.
Facebook omtale
lANDSBYKAFEEN
Fantastisk sted med nydelig mat, flotte lokaler, topp stemning og det hyggeligste vertskap.
Facebook omtale
Bjelland cafe
Fantastisk god service da vi var der i dag, vi kom der i halv 7tiden i dag etter å ha gått hele nordsjøløypa. Fiskesuppen var kjempegod. Vi ble godt ivaretatt av den hyggelige kokken. Kan anbefales til flere som skal til Fedje på tur. Tusen takk for oss og vi kommer nok tilbake.
Facebook omtale
Pernillekafeen

Bjellands cafe fab nr. 8

Overnatting utenom det vanlige. På Fab. nr 8 er det mulig å leie en rekke med forskjellige rom og leiligheter. Den gamle tinnfabrikken som og før det var en sardinfabrikk, har nå blitt oppgradert med moderne leiligheter, pub og café.

Landsbykafeen

Landsbykafeen har en fast meny med gode retter. Ofte under feriedager blir det i tillegg til menyen laget en dagens rett. Kafeen er innredet i koselige pastellfarger, med fin uteplass.

Pernillekafeen

Velkjent og liten kafe med gode retter. Her har du muligheten å sitte både inne og ute. Kafeen er sentralt plassert og man finner alltid noe som frister.

Landhandelen

Koselig landhandleri som selger det meste. Fint bord inne, og benker utenfor gjør at folk kan nyte en hjemmelaget bolle og kaffe her. Absolutt verdt et besøk!

matkroken

Matkroken er en stor dagligvarebutikk som tilbyr vanlige dagligvarer i tillegg har de en øl/cider med ulike mikrobryggeri sorter. Hjelle Bakeri leverer ferskt brød til butikken.