Fedje fiske og bo

Den ordentlige firskeopplevelsen

Hanne-Mari Gjøsæter og Tore Gismervik tar smilende imot deg og dine venner, familie eller kollegaer ut i havet med Fedje fiske og bo. Her tilbys det overnatting i eget hus, fisketur med all topp utstyr, tilbredning av dagens fangst, samt naust med langbord for kveldens kos. Dette er drømmeturen for enhver natur- og fiskeglade sjel. 

Tusen takk for en utrolig service de dagene vi var hos dere, servering av masse god mat og ikke minst for en fantastisk havfisketur. Et utrolig vertsskap.
Bjørg
Facebook anmeldelse
Trenger ikke å si mere enn at jeg har vært der tre hele helger, og skal ut igjen snart.
Henning
FACEBOOK ANMELDELSE

Fedje fiske og bo

Minner for livet

Båtene som blir brukt er en Master 24 fot og en Korsø 38 fot. Den største brukes til å ta gjester på havet for de gode fiskeopplevelsene. Kapasiteten er maks 10 gjester om gangen. Ofte er det dypt, 120-200 meter, og da er det 4 snører i vannet , ellers kan det være opp til 6 stenger i bruk. Det er sjelden at man avlyser pga været.
 
Om man ikke kommer på storhavet er det alltids mulig å få bra med fin matfisk tettere på land rundt Fedje. Eller ser det klart at de fleste drømmer om storfisk når de ser bildene.
 
Som mangeårig sports-havfisker som har vært verden rundt har Tore god greie på fiske og har laget utstyr som passer til ulike arter fisk.
Fedje er nok den beste destinasjon i Norge for å få stor lange hele året og stor sei i sesong mars-nov. Ellers er det annen god fisk som Torsk, Lysing, Brosme, Uer, Lyr og Hyse vi får mest av. Hanne-Mari er flink å hjelpe til på dekk med alt av kroker, agn, klepping og bløgging og legge fisken på is slik at kvaliteten er på topp selv om sola steiker. Man trenger ikke noen forhåndskunnskap for å få drømmefisken ! Nybegynnere har fått 25 kilo fisker.
 
 

Fedje fiske og bo

Godt utstyr for best fiske

Det er 12 gode havfiskestenger, alt av fisketackle og agn.
30 Flyte/fiskedresser fra Small -XXXL og 14 oppblåsbare redningsvester, så eneste gjestene trenger er bare godt fottøy, superundertøy og eventuelt en tynn genser og lue. Ved naustet er det gode fasiliteter til å filetere fisk ( Her gir de gjerne kurs), gjestene må selv gjøre denne jobben! Alt som blir dradd opp av havet blir tatt godt vare på. Det er 4 frysebokser der gjestene legge fisken til hjemreise.
 
 
 

Fedje fiske og bo

Sosialisere og sove

På Moldøy er det et stort hus med 5 soverom, og opp til 13 sengeplasser. Her kommer gjestene til ferdig oppredde senger og hånduker. Utvask følger med.
 
Huset har moderne kjøkken fullt utstyrt, stor spisestue med plass til 18, stor TV stue med 2 gode salonger og 2 bad. Kabel-TV og Internett/WiFi.
 
Utendørs er det 2 benkebord på syd og nord/vest terrasse til å nyte varme dager.
 
100 og 150 m nedenfor ligger 2 sjøhus med store tre-kaier. Det ene egnet til trivelig lag med opp til  ca 30 gjester. Her kan man tilberede dagens fangst på gass eller nyte nykokt krabbe, røft innredet med benkebord, infravarme i taket og gassovner som holder deg varm om det er ruskevær. Stor inngjerdet terrasse utenfor der det er adkomst gjennom 2 store dører. Musikkanlegg der man kan plugge inn sin egen musikk fra din egen mobil.

leie separat

Lokale

Det er fullt mulig å leie naustet for sosiale anledninger. Med plass til mange på et langbord, er dette perfekt å leie for en dag med samhold og god sjømat.

Overnatting

Selv om fisketurer er spesialiteten tar Fedje fiske og bo imot gjester som trenger en overnatting til  Konfirmasjon, bryllup, utdrikningslag, og andre grupper

Båt

Lei en 15 fots Pioneer med 15 HK Yamaha for egne fisketurer. Da holder man fiskeutstyr selv. Redningsvester/flytedrakter med. Nautisk kompetanse /båtfører bevis er et krav

Kontakt

Tore Gismervik

Hanne-Mari Gjøsæter