Fab. nr8

En gammel sardinfabrikk

Sentralt på Fedje ligger den gamle sardinfabrikken, med tønnevis historie og tradisjon. Fabrikken har flere leiligheter som kan leies både korttids og langtids, det er og pub, cafe og parkering for båt og bobil.
Utrolig flott anlegg! Nydelig mat og ikke minst en service fra personalet med små, og store ting langt over det en kan forvente. Dette er en kraftig og bra "motor" i Fedje-samfunnet! Blir spennende å se hvordan dette blir utviklet videre!
Knut
Facebook anmeldelse
Tusen takk for en fantastisk helg på Fab 8 og takk for lånet av lokale. Vi kan anbefale alle med bobil til å legge turen ut her i vakkert miljø med sjø og turområde. Vi kommer igjen.
Angela
FACEBOOK ANMELDELSE

FAB. NR 8

Kos på pub og cafe

Bjelland Café er plassert på beste plassering i fabrikken, med store vinduer helt mot vannet får du hva Fedje virkelig ha å by på. Kafeen serverer pizza, hamburger og av og til Thaimat. Puben brukes under arrangementer, og det er mulig å leie den for private arrangementer. I tillegg arrangeres det flere konserter og dans i året. Selskapslokaler kan leies til runde dager, begravelse, bryllup og fest fra 2000,- og oppover. Velg mellom å styre kjøkkenet selv ellers så kan Fab nr 8 stå for mat etter avtale. 

 

fab. nr 8

Sov godt

Det er mulig å leie leiligheter i forskjellige størrelser. Fabrikken tilbyr alt man trenger til å overnatte. Det er og mulig å vaske klær etter en lang gåtur eller fisketur. Prisen for en leilighet er fra 1200,- per døgn, utvask koster 500,- og er det ønskelig med håndklær og sengetøy koster det 150,- per person.

Fedje fiske og bo

bobil og båt

På fabrikken er det god plass til både bobil og båt. Det er tilrettelagt strøm og vann til båt og bobil. På fabrikken har du mulighet til å bruke dusj og toalett. 

Fabrikken er sentralt til det meste som skjer på Fedje, og tar deg enkelt til steder via kabelfergen. Gåavstand til dagligvarebutikk og kafeer. 

 

leie separat

Lokale

Det er fullt mulig å leie hele fabrikken, puben eller kafeen til arrangementer som både er privat og ikke.
Leie fra 2000,-

Overnatting

Leiligheter i mange forskjellige størrelser utstyrt med kjøkken, stue, og god størrelse på bad. 
Leie fra 1200,- per døgn

Båt

På Fabrikken er det plass til store og små båter. Her får man vann, strøm og tilgang på dusj og toalett med i prisen.
250,- per døgn

Bobil

Det er tilrettelagt egen bobilplass, med strøm, vann og tilgang på dusj og toalett. 
250,- per døgn

Sykkel

Fab nr 8 har disponerer og sykler til utleie for deg/dere som ønsker å sykle rundt Fedje. 
Leie 150,- per dag

Kontakt

Tore Frugård

tore@frugard.no
 

www.fabnr8.no